Team

TwitterTante bestaat uit een klein, gepassioneerd team, dat bestaat uit communicatieprofessionals die zelfstandig, vakkundig en adequaat jouw online communicatie bewaakt. Samen zorgen wij ervoor dat klanten een positieve samenwerking ervaren.

img_3871-250x247

  • Annelies Putman Cramer staat in de basis van TwitterTante. Zij is al 25 jaar succesvol werkzaam in marketing, sales en PR. Zij heeft onlangs besloten om TwitterTante op te richten, een dochteronderneming van Fair Focus Communicatie die gericht is op innovatieve PR marketing met gebruik van Twitter.

 

 

 

unnamed

  • Liesbeth Marinissen is met haar communicatieve expertise en creatieve geest de spin in het web van TwitterTante; zij zorgt ervoor dat de klant voorop staat, de content bedacht, ingeroosterd en gepost wordt en dat de traffic – het verzamelen van content, beeld etc – een voorspoedig verloop heeft.

 

 

 

  • rsz_aaeaaqaaaaaaaailaaaajgq2y2y4mda4lwu2owetngriys1hmdzmltc5zwu3ymu1zjyxoqNorbert Laan is met zijn kennis en ervaring in digital marketing altijd nieuwsgierig en gemotiveerd om campagnes zodanig te optimaliseren voor TwitterTante dat maximale online exposure in PR behaald wordt, en verzamelde data voor verdere optimalisatie toegepast kan worden.

 

 

 

rejean-250x250

  • Rejean Gonsalves Jardin De Ponte is onze creatieve kantoor-inspirator, oud-stagiaire en inmiddels permanente werkstudent, die zich bezig houdt met het bedenken van plannen en acties en daarnaast druk is met het posten van leuke, actuele content op de Facebookpagina’s van onze klanten!

 

 

 

ewfgawgwrage-231x250

  • Zoï Argiroúlis is communicatiestudente aan de Hogeschool van Amsterdam en loopt 3 maanden lang stage bij Fair Focus Communicatie en TwitterTante. Op haar opleiding heeft zij onder andere communicatieplannen ontwikkeld in opdracht voor HEMA en Scouting.

 

 

 

74c1823dd383429fa213180a32a0f592_f202

  • Zoewé Rozenblad komt voor vijf maanden het team van TwitterTante versterken. Zoewé heeft een aantal succesvolle projecten uitgevoerd omtrent communicatie en gedrag, marketingcommunicatie, interne communicatie en verandermanagement.

%d bloggers liken dit: